Home Digitaal Loket

WOZ-portaal

Met ingang van 1 januari 2014 is de gemeente Dongen aangesloten bij de gemeenschappelijke regeling Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) te Etten-Leur. Via de website van de BWB kunt u informatie opvragen over de Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ). Via deze website kunt u naar het WOZ-portaal van de gemeente Dongen gaan. 

Het WOZ-portaal is een website waarop u informatie vindt over de toepassing van Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ) binnen onze gemeente. Zo kunt u algemene informatie vinden over de Wet WOZ en de uitvoering van deze Wet.

Als inwoner van de gemeente Dongen treft u op de website met het WOZ-portaal informatie aan over de waardevaststelling van uw woning, garage of grond en kunt u het taxatieverslag raadplegen en uitprinten. 

Let op: de WOZ-waarde van uw bedrijf kunt u niet in het WOZ-portaal vinden. Deze kunt u wel telefonisch of per mail bij de BWB opvragen.

Taxatieverslag per mail opvragen

Bedrijven, maar ook particulieren, kunnen het taxatieverslag per mail opvragen bij de BWB via het contactformulier op de website van de BWB. Vermeld dan in uw mail:

  • uw naam;
  • uw adres;
  • het aanslagnummer (staat op uw aanslagbiljet);
  • het adres van het pand of panden waarover u een taxatieverslag wilt ontvangen.

Wat is WOZ?

WOZ is de afkorting van Wet waardering onroerende zaken. Met toepassing van deze wet wordt de waarde van elke onroerende zaak vastgesteld ten behoeve van de belastingheffing door gemeente, waterschap en de Belastingdienst.

Onder onroerende zaken vallen alle gronden en de daarop staande bouwwerken, bijvoorbeeld woningen, garages, bedrijfspanden, maar ook bouwkavels en panden in aanbouw.

Meer informatie

Informatie over aanslagbiljet OZB-belasting


Uitgelicht

Openingstijden

Gemeentehuis

Maandag t/m donderdag: 8.30 tot 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 tot 12.30 uur
Avondopenstelling op donderdag: 17.00 tot 19.00 uur geopend

De gemeente Dongen werkt volledig op afspraak. U kunt niet meer 'even binnenlopen'. Een afspraak maken kan via onderstaande button.

Ik wil een afspraak maken

Milieustraat De Coolhof

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur
Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Contact

Telefoon: 14 0162
E-mail: info@dongen.nl

Meer informatie


Zoeken