Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Tennet zet projectboek Zuid-West 380kV online

dinsdag 2 januari 2018

Tennet heeft het eerste projectboek 'Samen aan de slag naar een definitieve verbinding' online geplaatst. In dit projectboek kunt u lezen welk proces Tennet met inwoners doorloopt in de aanloop naar de nieuwe hoogspanningsverbinding van Rilland naar Tilburg (Zuid-West 380kV). De voortgang van het ontwerpproces en de discussies en aandachtspunten komen aan bod.

Opgaven

In Projectboek 1 staan de optimalisatieopgaven centraal: wat kan er verbeterd worden aan het tracé? Hiermee gaat Tennet vanaf begin 2018 aan de slag. Een volgende editie verschijnt tegen de zomer van 2018. Dan geeft Tennet een toelichting op de eerste onderzoeksresultaten en afwegingen.
 
U vindt het Projectboek op: http://bit.ly/2lEdpiY. Om het document te openen heeft u Adobe Acrobat nodig. Dit programma kunt u gratis downloaden. Wij adviseren u dit document niet te bekijken op mobiele apparaten, daarvoor is het bestand te groot.  

Reacties

Wilt u reageren , neemt u dan contact op met de omgevingsmanagers van Tennet:

Antje Tenhaaf: Antje.Tenhaaf@tennet.eu of 06 22236924
Jochem Dijkshoorn: Jochem.Dijkshoorn@tennet.eu of 06 23487612

 

 

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2018/01/nieuwsitem/tennet-zet-projectboek-zuid-west-380kv-online-303.html