Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Woonwensenonderzoek in Dongen

maandag 12 februari 2018
Woonwensenonderzoek in Dongen.

Voel je je thuis in Dongen? Is het een gemeente waar je graag woont? Bevalt de buurt en de woning? Of ben je op zoek naar andere woonruimte of een andere omgeving? We willen de woningmarkt graag zo goed mogelijk aan laten sluiten bij de wensen van onze inwoners. Om te weten wat die wensen zijn, begint in de week van 19 februari een groot woningbehoefteonderzoek.

Internetvragenlijst

Binnenkort ontvangen ruim 4.000 huishoudens in de gemeente Dongen een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek. Het onderzoek bestaat uit een internetvragenlijst. Hoe dat in zijn werk gaat, staat in de uitnodigingsbrief. De adressen voor de uitnodigingen zijn willekeurig geselecteerd. Daarbij is rekening gehouden met een goede spreiding van adressen over de hele gemeente.

Regio

Het onderzoek naar woningbehoeften maakt deel uit van een regionaal onderzoek in de regio Hart van Brabant. Hiertoe behoren de gemeenten Dongen, Gilze-Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg. Bureau SpringCo uit Rotterdam voert het onderzoek in opdracht van de regio uit.

Vervolg

Meedoen aan het onderzoek is belangrijk: met jouw antwoorden kan de gemeente bepalen of haar beleid op het gebied van wonen moet worden aangepast. Alle antwoorden worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. In de zomer van 2018 worden de uitkomsten van het onderzoek bekend gemaakt via onder andere deze website, de gemeentelijke Informatiekrant en de lokale en regionale media.

 

 

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2018/02/nieuwsitem/woonwensenonderzoek-in-dongen-311.html