Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Informatieavonden over voorkomen georganiseerde criminaliteit

dinsdag 10 april 2018

Op 23 en 24 april zijn er in het gemeentehuis in Dongen informatieavonden over het voorkomen van georganiseerde criminaliteit in met name het buitengebied. Experts van de politie, provincie, het Regionale Informatie en Expertise Centrum en de gemeente vertellen hoe signalen te herkennen zijn en hoe bewoners en ondernemers kunnen helpen in de strijd tegen ondermijning.

Steeds vaker proberen criminele organisaties zich te mengen in het dagelijks leven in onze gemeente. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van industrieterreinen, loodsen en het buitengebied. Plekken waar je niet snel opvalt en dus gemakkelijk buiten beeld kunt blijven voor politie en gemeente. De veiligheid en leefbaarheid zijn hierdoor in het geding. Om bewoners en ondernemers alert te maken en te betrekken bij het voorkomen van criminaliteit, worden er informatieavonden georganiseerd.

De informatieavonden hebben plaats op:

Datum: maandag 23 april en dinsdag 24 april 2018 (de avonden zijn gelijk van opzet, belangstellenden kunnen een datum kiezen die hen het beste past)
Tijd: van 19.00 tot 22.00 uur
Locatie: Centrale hal gemeentehuis, Hoge Ham 62 in Dongen, ingang via achterzijde.

Programma
informatieavonden:
19.00 uur: Ontvangst met koffie en thee
19.15 uur: Welkom door burgemeester Marina Starmans-Gelijns
19.25 uur: Experts aan het woord
20.30 uur: Netwerkplein
21.30 uur: Informele afsluiting en drankje
22.00 uur: Einde

Meer informatie
Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en aanmelding terecht bij Laura Vos van team Veiligheid via laura.vos@dongen.nl of 14 0162 (centraal nummer gemeente Dongen).

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2018/04/nieuwsitem/informatieavonden-over-voorkomen-van-georganiseerde-criminialiteit-329.html