Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Mogelijke fout in reisdocumenten uitgegeven in april, mei en juni 2018

maandag 23 juli 2018

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) heeft ons ge├»nformeerd over een mogelijke fout die in sommige reisdocumenten kan zitten. Het gaat om reisdocumenten uitgegeven in de maanden april, mei en juni van dit jaar waarbij het modelnummer (let op: dit is niet het reisdocumentennummer) eindigt op 03. Het modelnummer staat op het paspoort op de titelpagina en bij een ID-kaart vind je het modelnummer aan de achterkant. Alle personen die in april, mei en juni 2018 een reisdocument hebben ontvangen zijn via een persoonlijke brief ge├»nformeerd.

Controle reisdocument via BZK-ID-app of op het gemeentehuis
Heb je in bovengenoemde periode een reisdocument aangevraagd en ontvangen? Dan kun je zelf een controle uitvoeren met de BZK-ID-app. Deze app is de downloaden in de app-store. Natuurlijk kun je ook naar de balie van het gemeentehuis komen voor een controle. Dit kan zonder afspraak tijdens onze reguliere openingstijden. Mocht jouw reisdocument een fout bevatten, dan krijgt u kosteloos een nieuwe.

Meer informatie en vragen
Heeft u een reisdocument aangevraagd in de periode van april tot en met juni en heeft u hier vragen over? Belt u dan naar 0800-0201046. U kunt ook een email te sturen naar: mijnreisdocumenten@rvig.nl. Op www.rvig.nl leest u ook meer informatie.

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2018/07/nieuwsitem/mogelijke-fout-in-reisdocumenten-uitgegeven-in-april-mei-en-juni-2018-368.html