Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Tijd voor een schone start!

woensdag 29 augustus 2018

Jouw wijk, jouw thuis

Niemand kent jouw wijk beter dan jij. Het is niet zomaar een verzameling huizen. Het is een plaats waar je thuis bent, je hond uitlaat, met je kinderen speelt, elkaar helpt, je hobby beoefent... Kortom, een plaats waar mensen leven, waar jij leeft. Een leefbare wijk is een fijne wijk. Zwerfafval past hier dus niet bij. Het is vies, het verpest het straatbeeld en je beleving van je omgeving. Bovendien is het slecht voor het milieu. Kortom: zwerfafval heeft geen plaats in jouw wijk, maar het zwerft er wel rond.

Samen voor schoon

Gelukkig kun je samen met je buren, vrienden, teamgenoten, etc. in actie komen om het zwerfafval uit jouw wijk te verwijderen, tijdens de internationale Keep it Clean Day en/of de landelijke Burendag. Deze vallen dit jaar op: Vrijdag 21 en zaterdag 22 september 2018

Doe mee en win

Samen steek je een paar uur flink de handen uit de mouwen. Al het zwerfafval wordt verzameld in grote zakken en door de gemeente verwerkt. Je wint in ieder geval een schone wijk, maar er wordt ook nog tijdens de Afvalbingo een mooie prijs verloot onder de deelnemers! Wie weet wordt jouw harde werk dus wel dubbel beloond!

Schrijf je nu in

Ga naar https://debries.eu/home/keep-it-clean-day-op-21-september-2018/ of
https://debries.eu/home/burendag-22-september-2018/ en volg de instructies. Als je op beide dagen mee wilt doen, geef je dan ook via beide links op.

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2018/08/nieuwsitem/tijd-voor-een-schone-start-377.html