Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Nieuwe dienstregeling openbaar vervoer

donderdag 15 november 2018

Met ingang van zondag 9 december 2018 geldt er voor al het openbaar vervoer in Nederland een nieuwe dienstregeling. Dit betekent andere vertrektijden, gewijzigde routes en nieuwe lijnen. De veranderingen voor het openbaar vervoer in de gemeente Dongen zijn als volgt:

Nieuwe buurtbusroutes:

Lijn 231, maandag tot en met vrijdag: Lijn 231: Station Gilze-Rijen, Dongen, Klein Dongen, 's Gravenmoer, Dongen-Vaart, Kaatsheuvel, Waalwijk.

Lijn 230, maandag tot en met zaterdag: 's Gravenmoer, Oosterhout, Dorst, Molenschot station Gilze-Rijen.

Lijn 229, maandag tot en met vrijdag: 's Gravenmoer, Waspik, Raamsdonksveer.

De buurtbuslijnen komen samen in 's Gravenmoer. Hier kan worden overgestapt. De buurtbussen rijden niet op zondag en niet op feestdagen.

Spitsbus 631 Dongen- Rijen

Tijdens de ochtend- en avondspits rijdt er twee keer per uur een bus (lijn 631) vanaf de halte Volckaert aan de Middellaan richting station Gilze-Rijen. Deze bus rijdt naast de buurtbuslijn 231, maar rijdt een snellere route. De spitsbus is alleen buiten de schoolvakanties beschikbaar.

Dongen-Vaart

Dongen-Vaart krijgt een halte aan buurtbuslijn 231. Hiermee kunnen reizigers richting Kaatsheuvel en richting 's Gravenmoer, Dongen en station Gilze-Rijen rijden.

Nightliner 854 vervalt  

Vanwege lage reizigersaantallen vervalt de Nightliner tussen Oosterhout, Dongen en Tilburg. Lijn 854 gaat alleen nog tussen Breda en Oosterhout rijden.

Meer informatie

Meer informatie over de nieuwe dienstregeling  vindt u op de website www.arriva.nl/noordbrabant of bel voor meer informatie naar telefoonnummer 0800 0232545.

Bekijk hier het kaartje met de wijzigingen voor de gemeente Dongen.

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2018/11/nieuwsitem/nieuwe-dienstregeling-openbaar-vervoer-403.html