Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Heb jij je al ingeschreven voor de Landelijke Opschoondag op 23 maart?

donderdag 14 februari 2019

Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet is het weer lente, en dus tijd om te gaan genieten van lekker buiten zijn. En dat gaat toch het best in een schone omgeving.

Landelijke Opschoondag 2019

Op 23 maart doet gemeente Dongen mee aan de Landelijke Opschoondag. Er zijn al verschillende inwoners die in groepen zwerfafval op gaan ruimen. Heb jij je ook al ingeschreven? Je kunt samen met bijv. buren, vrienden, klasgenootjes, of clubgenoten een opruimgroep vormen en aanmelden. Dit kan nog t/m 9 maart 2019 Je kunt je natuurlijk ook aansluiten bij een reeds bestaande opruimactie.

Doe mee en win de Afvalbingo!

Naast een schone buurt kun je met je groep ook een hele mooie prijs winnen in de Afvalbingo. Stuur dus een e-mail met je naam, woonplaats en organisatie (bijv. buurt of sportvereniging) naar teamschoon@debries.eu, met als onderwerp ‘LOD 2019’. Of kijk op debries.eu/acties/lod2019-dongen. 

Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Stuur een mailtje en wij helpen je verder. Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag.

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2019/02/nieuwsitem/heb-jij-je-al-ingeschreven-voor-de-landelijke-opschoondag-op-23-maart-437.html