Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

26 maart: Sessie gebiedspromotie Dongen

dinsdag 5 maart 2019

Dongen is een bijzondere gemeente met mooie kernen. Maar buiten Dongen is dat vrijwel niet bekend. En daar willen we verandering in brengen. Daarom zijn we zijn op zoek gegaan naar het DNA van Dongen. Wat maakt Dongen bijzonder en hoe kunnen we de DNA-elementen gebruiken in de gebiedspromotie? Interviews met inwoners, ondernemers en bezoekers en sessies op straat hebben leuke, bijzondere, mooie aanknopingspunten opgeleverd. Nu maken we de volgende stap: Wat gaan we vertellen over Dongen?

Wat gaan we doen?

Op dinsdag 26 maart houden we een sessie gebiedspromotie met inwoners, ondernemers en organisaties.
Dat doen we op een inspirerende locatie: ECCO Leather in Dongen; broedplaats voor spraakmakende innovaties op leergebied. Ben jij erbij?

Burgemeester Marina Starmans-Gelijns gaat in op de waarde van gebiedspromotie voor de uitdagingen op het gebied van wonen, werken en recreƫren.

Panos Mytaros, directeur ECCO Leather, vertelt over de ontwikkeling die ECCO heeft doorgemaakt en hoe dagelijks - in Dongen - aan het merk wordt gebouwd.

Richard Stomp (citymarketeer, straatjutter) en Olga van Vugt (communicatie-adviseur gemeente Dongen) laten de opbrengst tot nu toe zien: Wat is opgehaald, waar liggen kansen voor gebiedspromotie? We gaan aan de slag met het Dongens DNA. We experimenteren hoe we het merk Dongen kunnen bouwen en versterken. En we gaan op zoek naar samenwerking om samen verder te bouwen.

Programma 26 maart 2019

19.15 uur Inloop en een drankje
19.30 uur Aanvang programma met sprekers en workshops merk bouwen
22.00 uur Napraten met een hapje en een drankje.

Locatie

ECCO Leather B.V.
Vierbundersweg 11, 5107 NL Dongen
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden

Meer informatie

Vragen naar aanleiding van dit bericht? Bel of mail Olga van Vugt, team Communicatie gemeente Dongen, 14 0162 (centrale balie), olga.van.vugt@dongen.nl.

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2019/03/nieuwsitem/26-maart-sessie-gebiedspromotie-dongen-444.html