Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Gemeente Dongen nu ook bereikbaar via WhatsApp

maandag 18 maart 2019

Vanaf vandaag, maandag 18 maart 2019, is de gemeente Dongen ook bereikbaar via WhatsApp. Zo kunnen inwoners snel contact opnemen op een laagdrempelige manier. WhatsApp is een toevoeging aan de bestaande kanalen als telefoon, e-mail en Facebook messenger. Vragen stellen kan door een Whatsapp-bericht te sturen naar 06 - 22 44 67 19.

Het gebruik van WhatsApp is niet nieuw voor de gemeente Dongen. Bij projecten in de openbare ruimte worden inwoners al op de hoogte gehouden via WhatsApp verzendlijsten. Nu is het dus ook mogelijk om voor algemene vragen een WhatsApp-bericht te versturen. "Veel inwoners maken gebruik van WhatsApp en de gemeente sluit graag aan bij deze manier van communiceren. Zo kunnen inwoners nog eenvoudiger contact met ons opnemen. We vinden het daarnaast belangrijk om onze dienstverlening te blijven uitbreiden en verbeteren", aldus burgemeester Marina Starmans.

Bereikbaarheid
De gemeente Dongen beantwoordt vragen via WhatsApp van maandag tot en met donderdag van 8:30 tot 17:00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Het is natuurlijk mogelijk om ook buiten deze tijden een bericht te sturen. De eerstvolgende werkdag wordt het bericht beantwoord. Het nummer kan alleen gebruikt worden voor WhatsApp, het is dus niet mogelijk om dit nummer te bellen.

Hoe werkt het?
Voeg gemeente Dongen toe als contact met het telefoonnummer 06 - 22 44 67 19. Daarna is het mogelijk om een bericht te sturen via WhatsApp. Deze nieuwe contactmogelijkheid is alleen bedoeld voor het versturen van algemene vragen, tips of feedback. Het sturen van gevoelige informatie zoals BSN-nummers, inkomensgegevens en andere documenten gaat nog steeds per e-mail of per post. 

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2019/03/nieuwsitem/gemeente-dongen-nu-ook-bereikbaar-via-whatsapp-447.html