Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Oproep Verrassend Dongen

dinsdag 5 maart 2019

Na de drukbezochte Verrassend Dongen Dag 2018, heeft de projectgroep niet stil gezeten. Op maandag 10 juni (tweede pinksterdag) heeft het evenement wederom plaats. Het thema is 'Verrassende Geheimen'. Ondernemers en organisaties kunnen zich nog opgeven om deel te nemen. Doe je mee?

Presentatie aanbod

De Verrassend Dongen Dag is een jaarlijks evenement. Op deze dag wordt het recreatieve en toeristische aanbod van Dongen, 's Gravenmoer en Klein Dongen - Vaart gepresenteerd aan eigen inwoners en bezoekers uit de regio. Dit jaar krijgen bezoekers allerlei verrassende parels te zien. De organisatie is in handen van ondernemers en organisaties in samenwerking met gemeente Dongen.

Doe je ook mee?

Wil je jouw bedrijf of organisatie presenteren tijdens de Verrassend Dongen Dag? Graag ontvangen wij voor 19 maart je reactie inclusief de invulling van het thema 'Verrassende Geheimen'. De projectorganisatie ondersteunt je graag in de uitwerking van je idee. Ook word je opgenomen in de promotiecampagne. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mandy Meijer, beleidsadviseur Recreatie en Toerisme, mandy.meijer@dongen.nl.

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2019/03/nieuwsitem/oproep-verrassend-dongen-443.html