Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Deelnemers gevraagd voor klantreis begraafplaatsen

dinsdag 11 juni 2019

In onze gemeente zijn twee gemeentelijke begraafplaatsen, dit zijn begraafplaats 'De Kremer' aan de Groenstraat in Dongen en de Algemene Begraafplaats gelegen aan de Julianalaan in `s Gravenmoer. De uitvaartbranche is de laatste jaren flink in beweging en we willen niet achterblijven met de ontwikkelingen die binnen deze branche plaatsvinden. Daarom zoekt de gemeente Dongen inwoners die deel willen nemen aan 'de klantreis begraafplaatsen'.

Klantreis

Wat is een klantreis? Een klantreis is een methode die we gebruiken om in gesprek te gaan met de inwoners die een bepaalde dienst van ons afgenomen hebben. Tijdens interviews van ongeveer 30 minuten brengen we de positieve en minder positieve momenten die u als inwoner heeft ervaren gedurende het hele proces in beeld. Middels zo'n  klantreis willen wij onze inwoners de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan een interview waarin zij hun ideeën en inzichten kenbaar kunnen maken. Want wij streven naar een zo goed mogelijke dienstverlening aan u als inwoner en daarbij is uw mening en bijdrage uiteraard erg belangrijk.

Uitkomst

De opbrengst en uitkomsten van de interviews zullen dienen als handvatten om aan de wensen en ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche te kunnen blijven voldoen. Nieuwe, frisse ideeën zijn dus van harte welkom. Als er goede en uitvoerbare plannen uit de klantreis komen dan gaan we ze zeker in de praktijk brengen.

Aanmelden

Voelt u zich geroepen om aan deze klantreis deel te nemen dan kunt u tot vrijdag 28 juni contact op nemen met donald.meulensteen@Dongen.nl

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2019/06/nieuwsitem/deelnemers-gevraagd-voor-klantreis-begraafplaatsen-476.html