Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

La Vuelta 2020 komt door Dongen: Ideeën? Meld ze aan!

maandag 07 oktober 2019

Fietsen doe je in De Langstraat! In de zomer van 2020 mogen we zelfs het peloton van La Vuelta verwelkomen! En dat is heel bijzonder.

Twee etappes van de Ronde van Spanje doorkruisen regio De Langstraat op 15 en 16 augustus. Op zondag 16 augustus komt het peloton door Dongen. Maar niet alleen deze twee dagen wordt het feest; graag bouwen La Vuelta Holanda, BrabantSport, Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat en betrokken gemeenten al vanaf april samen met jou de spanning op met een serie van evenementen en activiteiten. Zij roepen inwoners, tourclubs, wielerverenigingen, sportorganisaties, horeca, winkeliers, evenementenorganisatoren en culturele organisaties op om bij te dragen aan de totstandkoming van het programma. 

Ideeën? Meld ze aan!

Draag jij graag bij aan een feestelijke doorkomst op 15 of 16 augustus of heb jij ideeën rondom de thema’s wielercultuur, (recreatief) fietsen en/of Spanje in de aanloop hier naar toe? Meld je activiteit dan aan op www.lavueltaholanda.com. Denk bijvoorbeeld aan sportieve en recreatieve activiteiten, zoals een spinningmarathon, dikke banden race, wielerronde of fietsevenement voor het hele gezin. Vergeet ook onze Spaanse erfgoedbanden en de Spaanse culinaire specialiteiten niet als inspiratiebron. Voor organisatoren die een bijdrage tot € 40.000,- vragen sluit het aanmeldloket al op 31 oktober a.s. 

Bijeenkomst op 22 oktober
Op 22 oktober om 19.30 uur organiseert RBT De Langstraat op een centrale locatie in de regio een bijeenkomst voor belangstellenden die voornemens zijn een projectvoorstel in te dienen. Ben je op zoek naar meer inspiratie, wil je geholpen worden om je ideeën te vertalen in een concreet en kansrijk projectplan, of ben je op zoek naar partners om tot uitvoering van je plan te komen? Meld je dan voor 15 oktober aan via info@rbtdelangstraat.nl of neem contact op met projectleider Inge Sprangers via 0638290914. 
 

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2019/10/nieuwsitem/la-vuelta-2020-komt-door-dongen-ideeen-meld-ze-aan.html