Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Actie vuurwerkafval: maak kans op cadeaukaart t.w.v. €50,-

dinsdag 03 december 2019

De feestdagen staan weer voor de deur. Gezelligheid tijdens het kerstdiner en een sprankelende jaarwisseling met mooi vuurwerk. Om middernacht sieren mooie kleuren de lucht, maar de volgende ochtend ontsieren afvalresten de straten. Een nieuw jaar vraagt ook om een frisse start met schone straten. Veeg daarom op 1 januari je straat schoon en maak kans op één van de zes cadeaukaarten!

Afval inleveren
Je kunt je vuurwerkafval op donderdag 2 januari inleveren op het Wilhelminaplein bij medewerkers van de buitendienst. Dat kan tussen 10.00 en 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Je kunt je afval ook bij milieustraat De Coolhof (De Hak 16, Dongen) inleveren. Dat kan van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 januari. Kijk voor de openingstijden op www.dongen.nl/contact. 
In tegenstelling tot andere jaren worden er dit jaar geen afvalzakken aangeboden. Het vuurwerkafval mag verzameld worden in een gewone plastic (afval)zak. 

Maak kans op een cadeaukaart 
Voor elke goed gevulde afvalzak die wordt ingeleverd krijg je bij het inleveren van de zak een lootje. Hiermee maak je kans op een VVV Cadeaukaart  t.w.v. €50,- In de week van 6 januari 2020 vindt de trekking plaats. Houd deze website en de Facebookpagina van de gemeente Dongen in de gaten voor de winnende lotnummers!
 

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2019/12/nieuwsitem/actie-vuurwerkafval-maak-kans-op-cadeaukaart-twv-eur50.html