Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Kom ook in actie tijdens de Landelijke Opschoondag op 21 maart

donderdag 06 februari 2020

Foto landelijke opschoondag 2019. Foto: Jan Stads

Op zaterdag 21 maart zal er in de gemeente Dongen op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval worden opgeruimd. Jong en oud, verenigingen en collega’s, iedereen is welkom. Deze opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente.

Landelijke Opschoondag 2020
Gemeente Dongen ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opschoonmaterialen. Wil je samen met je buren, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect! 

Niet vies van een dubbele beloning? 
Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. En dat is niet alles: Alle deelnemende groepen maken kans op een fantastische prijs! 

Enthousiast geworden? 
Kom ook in actie en meld je aan via dit formulier. Via je aanmelding zijn bovendien promotiematerialen beschikbaar om buren, collega’s of (mede-)leerlingen enthousiast te maken om mee te doen.

Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen?
Meld je via bovenstaande link dan alvast aan als zelfstandige opruimer en sluit later eventueel aan bij een groep. Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag!

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2020/02/nieuwsitem/kom-ook-in-actie-tijdens-de-landelijke-opschoondag-op-21-maart.html