Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Aangepaste dienstverlening gemeente tot en met 6 april

maandag 16 maart 2020

De gemeente Dongen werkt tot en met 6 april met een aangepaste dienstverlening die gericht is op telefonische en digitale dienstverlening. Dat heeft te maken met de oproep van de minister president om zo veel mogelijk thuis te werken.

Burgemeester Marina Starmans legt uit waarom gekozen wordt voor deze vorm van dienstverlening: "Het is belangrijk dat het virus zo min mogelijk wordt verspreid. Daarmee help je jezelf, familie, vrienden, collega's. Maar zeker ook de kwetsbare doelgroepen in onze samenleving voor wie een besmetting ernstige gevolgen kan hebben. Daarom zetten we als rijk, provincie, gemeente met grote prioriteit in op preventief beleid. Wij rekenen op uw begrip en medewerking." 

De dienstverlening is tot en met 6 april zoveel mogelijk gericht op digitaal en telefonisch contact. In bijzondere gevallen, zoals spoed, blijft fysiek bezoek mogelijk. Heeft u gezondheidsklachten? Kom dan niet langs.

Gemeentehuis
Geen afspraak? Kom dan niet langs. Bespreek de mogelijkheden door digitaal of telefonisch contact met ons op te nemen. Voor al uw vragen is de gemeente Dongen bereikbaar via:
- telefoonnummer 14 0162
- e-mail info@dongen.nl
- WhatsApp: 06 - 22446719
- Facebook Messenger

Burgerzaken
Fysiek bezoek is mogelijk in spoedgevallen en op afspraak. Voor dringende vragen over identiteitsbewijzen, rijbewijzen, verhuizingen, geboorten, overlijden en huwelijken/geregistreerd partnerschappen kunt u het best een e-mail sturen naar burgerzaken@dongen.nl.

Ligt er een reisdocument voor u klaar om opgehaald te worden? Dit stellen we zo veel mogelijk uit. Documenten worden door ons 3 maanden bewaard alvorens ze teruggezonden worden naar de producent. Wanneer het huidige document nog even geldig is, is er geen haast bij het ophalen. Indien dit wel het geval is kunt u aanbellen en aangeven dat uw huidige document verloopt of is verlopen, de deur zal dan worden open gedaan en het document wordt uitgereikt.

Inzien ruimtelijke plannen
Balie Bouwen, Wonen en Milieu is alleen geopend op afspraak. Kom dus alleen langs als u een afspraak heeft. Heeft u vragen over ruimtelijke plannen en kan dit ook digitaal? Stuur dan een e-mail naar info@dongen.nl

Avondopenstelling

In verband met de aangepaste dienstverlening is er tot en met 6 april geen avondopenstelling van het gemeentehuis.

De Entree
De Entree is telefonisch en digitaal bereikbaar. Voor hulpvragen op het gebied van zorg kunt u bellen naar 14 0162 of e-mailen naar entree@dongen.nl

De Coolhof
De openingstijden van milieustraat De Coolhof zijn aangepast tot en met 6 april: dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. 

Actueel advies 
De veiligheidsregio heeft op onze website een banner geplaatst. Deze banner geeft het meest actuele advies betreffende het coronavirus aan en verwijst door naar de veiligheidsregio (www.vrmwb.nl). Hier vindt u actuele publieksinformatie en telefoonnummers. 
 
HygiĆ«nemaatregelen 
Goede hygiĆ«nemaatregelen zijn van belang om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan:  
- Schud geen handen
- Was je handen regelmatig
- Als je moet hoesten of niezen, doe dat dan in de binnenkant van je elleboog
- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2020/03/nieuwsitem/aangepaste-dienstverlening-gemeente-tot-en-met-6-april.html