Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Aangepaste openingstijden milieustraat tot en met 6 april 

maandag 16 maart 2020
Milieustraat De Coolhof

Milieustraat De Coolhof

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen heeft milieustraat De Coolhof een aangepast dienstverlening vanaf 17 maart tot en met 6 april.

Aangepaste openingstijden
Milieustraat De Coolhof is open van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 - 12:00 uur. Zo kunnen de medewerkers 's middags de afvalinzameling aan huis verzorgen en op zaterdag de inzameling van oud papier overnemen van de vrijwilligers. Daarmee blijft het serviceniveau op peil.

LET OP: milieustraat De Coolhof is alleen bedoeld voor inwoners van de gemeente Dongen. Hierop wordt gecontroleerd. Als blijkt dat u geen inwoner bent van gemeente Dongen wordt u verzocht naar de milieustraat te gaan van uw eigen gemeente. Is deze gesloten? Neem dan contact met hen op. 

Richtlijnen RIVM en veiligheidsmaatrelgenOp milieustraat De Coolhof worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd en worden veiligheidsmaatregelen getroffen vanwege drukte:

  • Medewerkers dragen handschoenen en blijven bij gezondheidsklachten thuis.
  • We houden 1,5 meter afstand van collega's en bezoekers
  • Het is alleen mogelijk om met pin te betalen
  • Verkeersregelaars coördineren het verkeer
  • Er geldt een maximum aantal bezoekers van 10

Voelt u zich niet lekker? Blijf dan thuis. 

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2020/03/nieuwsitem/aangepaste-openingstijden-milieustraat-tot-en-met-6-april.html