Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Maatregelen dienstverlening versoepeld

dinsdag 16 juni 2020

De maatregelen in de dienstverlening van de gemeente zijn versoepeld. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, werken we nog steeds uitsluitend op afspraak. Maar u hoeft niet meer te bellen om een afspraak te maken. Het is weer mogelijk om zelf via www.dongen.nl online een afspraak in te plannen.

Afspraak maken

U kunt gemakkelijk zelf online een afspraak inplannen via www.dongen.nl/afspraakmaken. Maak alleen een afspraak als het écht nodig is. Dus verloopt uw reisdocument bijvoorbeeld pas aan het einde van dit jaar, dan is een afspraak niet noodzakelijk op dit moment. Het aanvragen van een nieuw identiteitsdocument of rijbewijs duurt een week. Gelieve uw afspraak pas kort voor de verloopdatum in te plannen. Verlopen rijbewijzen blijven geldig tot 7 maanden na de verloopdatum, lees hier meer over op de website van de RDW. Neem bij twijfel gerust contact met ons op.

Probeer het eerst online

Veel zaken kunt u online regelen, zoals een verhuizing doorgeven, een uittreksel of akte aanvragen of het aanvragen van een keuring voor uw rijbewijs. Om contact met ons op te nemen hoeft u niet langs te komen. U kunt een e-mail sturen naar info@dongen.nl, een WhatsAppje naar 06 22 44 67 19 of u kunt bellen naar 14 0162. 

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Om verspreiding van het virus te voorkomen verzoeken wij u alleen naar uw afspraak te komen. Tenzij het noodzakelijk is dat er iemand bij is. Kom op tijd naar uw afspraak, maar niet eerder dan 5 minuten vóór het afgesproken tijdstip. Om het gemeentehuis binnen te komen kunt u aanbellen bij de houten zuil aan de voorzijde, u wordt dan binnengelaten. Houd ook binnen in het gemeentehuis 1,5 meter afstand van personeel en andere bezoekers. Blijf thuis als u klachten heeft zoals niezen, hoesten, koorts of benauwdheid.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2020/06/nieuwsitem/maatregelen-dienstverlening-versoepeld.html