Logo van Gemeente Dongen

Wijzigingen openingstijden en afvalinzameling tijdens feestdagen

donderdag 02 december 2021
Wijzigingen openingstijden en afvalinzameling tijdens feestdagen

In verband met de feestdagen zijn er diverse wijzigingen in de openingstijden en afvalinzameling. In dit bericht vindt u een overzicht van de bijzonderheden.

Gemeentehuis 

Het gemeentehuis is gesloten op donderdagmiddag 16 december vanaf 14.00 uur. We zijn vanaf dat tijdstip ook telefonisch niet bereikbaar. 

De rest van de decembermaand verandert er niets in de openingstijden en bereikbaarheid. Bekijk de contactgegevens van het gemeentehuis en De Entree

Openingstijden Milieustraat De Coolhof

Milieustraat De Coolhof is gesloten op:

  • zaterdag 25 december de hele dag
  • zaterdag 1 januari de hele dag. 

Verder gelden de reguliere openingstijden: 

  • Dinsdag tot en met zaterdag: 8.30 tot 15.30 uur
  • Let op: iedere zondag en maandag gesloten

Afvalinzameling

De dagen waarop afval wordt ingezameld wijzigen tijdens de feestdagen. Alle actuele ophaaldagen vindt u op www.mijnafvalwijzer.nl of in de 'Afvalwijzer app'. Heeft u geen beschikking over internet of smartphone? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente via 14 0162. U ontvangt dan een papieren uitdraai van uw persoonlijke afvalkalender.

Ondergrondse containers

De papierbakken in de wijken worden afgesloten vanaf maandag 27 december tot en met 4 januari (mogelijk in het buitengebied al eerder!) en ondergrondse containers voor restafval en papier worden op 31 december vanaf 20:00 uur tot 1 januari 8:00 uur afgesloten. Dit doen we in verband met mogelijke vuurwerkschade. Ook de bovengrondse containers (bijvoorbeeld voor kleding) en glasbakken zijn op 31 december en 1 januari niet beschikbaar. 

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuwsbericht/archief/2021/12/nieuwsitem/wijzigingen-openingstijden-en-afvalinzameling-tijdens-feestdagen.html