Logo van Gemeente Dongen

Monumenten in Dongen: Jouw mening is belangrijk, denk je mee?

donderdag 16 november 2023
Monumenten in Dongen: Jouw mening is belangrijk, denk je mee?

De gemeente Dongen gaat het huidige monumentenbeleid (Nota Cultureel Erfgoed gemeente Dongen 2016) updaten. In dit document staan alle belangrijke regels, kaders en uitgangspunten voor monumentale gebouwen in Dongen.

Uitdagingen

Ons cultureel erfgoed staat voor flinke uitdagingen om deze voor de toekomst te kunnen behouden en onze geschiedenis uit te kunnen blijven dragen. Eén van de uitdagingen is de energietransitie.

Denk mee!

Om tot een nieuw beleid te komen hebben we jouw mening nodig. Jouw ideeën zijn essentieel om samen een duurzame toekomst voor ons erfgoed te waarborgen. Laten we samen nadenken over energie-innovaties die voor onze monumenten mogelijk zijn. Jouw inbreng helpt ons bij het vormgeven van beleid dat ons erfgoed moet beschermen en koesteren.

Aanmelden

Wil je meedenken? We nodigen je graag uit voor de klankbordgroep. We verwachten twee bijeenkomsten te organiseren en daarnaast wordt digitaal om input gevraagd. Aanmelden kan tot 1 december 2023 door een email te sturen naar de heer John Schellekens van het Team Omgevingsbeleid: john.schellekens@dongen.nl

(Foto: Rijksmonument aan de Hoge Ham 7. Wikimedia Commons - Michiel1972)

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuwsbericht/archief/monumenten-in-dongen-jouw-mening-is-belangrijk-denk-je-mee?tx_news_pi1%5Bmonth%5D=11&tx_news_pi1%5Byear%5D=2023&cHash=4f9f1f5d8feeca9dd3ce00a7aaa9bce4