Logo van Gemeente Dongen

Onderzoek naar het minimabeleid in de gemeente Dongen

vrijdag 03 maart 2023
Onderzoek naar het minimabeleid in de gemeente Dongen

Heeft u in 2022 gebruik gemaakt van de bijstand of één van de minimaregelingen die de gemeente Dongen heeft? Dan ontvangt u deze week per post een uitnodiging voor een onderzoek. Onderzoeksbureau (KWIZ) voert dit onderzoek uit. 

Waarom een onderzoek?

De gemeente biedt verschillende ondersteuning aan voor inwoners die moeite hebben met rondkomen. Bijvoorbeeld de bijzondere bijstand, Meedoenregeling Dongen Doet Mee en de energietoeslag.  Dit noemen we minimaregelingen. We vinden het belangrijk dat de regelingen die wij aanbieden passen bij onze inwoners. Ook hopen we dat onze inwoners tevreden zijn over de manier waarop wij ze helpen. 

De gemeente Dongen hoopt dat veel inwoners het onderzoek invullen. Met de antwoorden en tips kunnen we de ondersteuning blijven verbeteren. De resultaten van het onderzoek krijgen we in mei. 


Vragen over het onderzoek of over ondersteuning? 

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de vragenlijst of vragen over de ondersteuning van de gemeente Dongen? Dan kunt u terecht bij:

  •    Onderzoeksbureau KWIZ voor vragen over het onderzoek en de vragenlijst. Bel naar (050) 525 2473 of mail naar vragenlijst@kwiz.nl.
  •    De gemeente Dongen voor vragen over de ondersteuning of schuldhulpverlening. Bel naar 140162. 

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuwsbericht/archief/onderzoek-naar-het-minimabeleid-in-de-gemeente-dongen?tx_news_pi1%5Bmonth%5D=3&tx_news_pi1%5Byear%5D=2023&cHash=42541e2e715cd7363417ecb4ab2e0f75