Logo van Gemeente Dongen

Vanaf 13 september naar de Milieustraat? Pasje of druppel nodig!

donderdag 08 september 2022
Vanaf 13 september naar de Milieustraat? Pasje of druppel nodig!

Milieustraat De Coolhof is vanaf 13 september alleen nog maar toegankelijk voor inwoners van de gemeente dongen. Vanaf dan krijgen bezoekers enkel toegang met een milieustraatpas of druppel. Alle inwoners van de gemeente Dongen krijgen hierover begin september een brief thuis gestuurd. 

Dit toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat alleen inwoners van de gemeente Dongen toegang krijgen tot Milieustraat de Coolhof. Inwoners kunnen met hun milieustraatpas of druppel de milieustraat onbeperkt bezoeken. De milieustraat is bedoeld voor huishoudelijk afval. Het is niet toegestaan om er bedrijfsafval aan te bieden. Bij de ingang van milieustraat De Coolhof staat een paslezer. De slagboom gaat open als u de pas/druppel tegen de lezer houdt. Voor hulp is bij de slagboom een medewerker van De Coolhof aanwezig.  

Milieustraatpas of druppel

Inwoners die een druppel/pas voor de ondergrondse containers hebben, gebruiken die druppel/pas als toegangsmiddel. Inwoners die containers aan huis hebben, hebben geen druppel. Zij ontvangen een milieustraatpas. De milieustraatpas of druppel is gekoppeld aan een adres. Gaat een inwoner verhuizen? Dan moet hij/zij het pasje achterlaten in de woning voor de nieuwe bewoners.

Op deze pagina staat meer informatie over de milieustraatpas en druppel. Op deze pagina leest u meer over milieustraat De Coolhof

 

Delen via e-mail

https://www.dongen.nl/actueel/nieuwsbericht/archief/vanaf-13-september-naar-de-milieustraat-pasje-of-druppel-nodig?tx_news_pi1%5Bmonth%5D=9&tx_news_pi1%5Byear%5D=2022&cHash=9c5ed351b4d540de34228d9e44953c4d