Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Trouwambtenaar Tom van der Rijken

Je ontmoet iedere dag tientallen mensen. En in een heel mensenleven wel duizenden. En te midden van die vele mensen heb jij uitgerekend deze éne ontmoet. Deze éne, met wie je je leven delen wilt en met wie je oud wilt worden. Want je weet van elkaar: met jou kan ik de hele wereld aan!

Maar probeer dan maar eens te zeggen, waarom je deze ene hebt gekozen. Dat is niet zo eenvoudig. Maar het is wel de moeite waard om het te proberen. Het is niet voor niets dat er zoveel liedjes, verhalen en gedichten over de Liefde gaan. Want geen enkele tekst kan helemaal bevatten, waarom de ene mens zo vol is van de ander. En toch willen jullie dat misschien op jullie trouwdag: zeggen wat je voor elkaar voelt en jullie liefde vieren met elkaar en met anderen.

Als jullie dat willen op jullie trouwdag, wil ik graag met jullie op zoek gaan naar woorden, muziek, gebaren (die een eigen zeggingskracht hebben). Kortom ik wil graag bijdragen in alles wat helpen kan om er echt jullie feest, jullie ja-woord van te maken. Misschien wil je er vrienden of familie bij betrekken en gebruik maken van verborgen talenten. Ik wil graag met jullie optrekken en jullie van dienst zijn bij deze belangrijke stap in jullie leven.

Tom van der Rijken