Logo van Gemeente Dongen

Financiële zorgen of schulden?

Heeft u schulden of financiële zorgen? Is er in uw situatie iets veranderd waardoor u moeite heeft om rond te komen? Bent u bang om in de schulden te raken en wilt u dat voorkomen? Heeft u al te maken met schulden en aanmaningen van schuldeisers? 

Misschien vindt u het moeilijk om uw administratie op orde te houden. Omdat u bijvoorbeeld moeite heeft met het invullen van formulieren. Of u maakt de post niet meer open omdat u niet meer kunt overzien wat u er mee moet doen. Vraag dan om hulp, voordat de situatie uit de hand loopt. Het kan ook zijn dat u dreigt uw woning te verliezen door bijvoorbeeld een huurachterstand. Als u tijdig aan de bel trekt kunnen we samen met u bekijken hoe we dit kunnen voorkomen. 

Aarzel niet! Vraag om hulp

Bij de gemeente Dongen is een regievoerder schuldhulpverlening werkzaam. De regievoerder schuldhulpverlening geeft advies en tips en kan u in contact brengen met instanties die u kunnen helpen. Samen bekijken we wat er nodig is om uw situatie te verbeteren. We kijken daarbij altijd naar uw eigen (financiële) mogelijkheden. U kunt met al uw financiële vragen terecht en dit wordt vertrouwelijk behandeld.

Contact

Wilt u in contact komen met de regievoerder schuldhulpverlening. Neem dan contact op met De Entree. Kijk voor contactgegevens en meer informatie op de website van De Entree. Daar leest u ook wat u zelf kunt doen en worden interessante links gedeeld. 

Cliëntondersteuning 

Cliëntondersteuners geven informatie en advies op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, (preventieve) zorg, jeugdzorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk & inkomen. Cliëntondersteuners zijn onafhankelijk en kunnen u de weg wijzen. Bijvoorbeeld naar activiteiten of hulpverleners in uw buurt. Meer informatie leest u op de webpagina Clientondersteuning.