Logo van Gemeente Dongen

Aanbestedingen

De gemeente is bij het inkopen van levering, diensten en werk gebonden aan (Europese) aanbestedingsregels. Opdrachten met een geschatte waarde boven de Europese aanbestedingsdrempels besteedt de gemeente (volgens de regels) Europees aan. 

Europese aanbestedingen publiceert de gemeente Dongen op TenderNed. In de bijlagen onderaan deze pagina vindt u de voorwaarden over aanbesteden en het inkoopbeleid van de gemeente Dongen.

Klacht

Heeft u een klacht over een aanbesteding? Dien deze in via het digitaal formulier. Wij leggen klachten altijd voor aan de inkoopadviseurs van de gemeente Goirle of Oisterwijk, zodat deze onafhankelijk beoordeeld worden.

Pilot vraaghetdemarkt.nl

Gemeente Dongen neemt deel aan de pilot vraaghetdemarkt.nl. Vraaghetdemarkt.nl faciliteert marktconsultatie nog voordat er sprake is van een aanbesteding en brengt bedrijven en gemeenten samen in een transparante omgeving. Gemeenten kunnen hun vragen kwijt en het bedrijfsleven kan hier op reageren met een slim advies. Zo weet de gemeente beter wat hij moet uitvragen en komt tegelijkertijd in contact met nieuwe spelers en innovatieve idee├źn.