Logo van Gemeente Dongen

Herinrichting van de Minister Ruys de Beerenbrouckstraat en omgeving

Maandag 8 mei vanaf 07:00 uur start B.V. Schapers & Zn in opdracht van gemeente Dongen op het parkeerterrein nabij de Hoge Ham met de eerste fase van de herinrichting van de Minister Ruys de Beerenbrouckstraat en omgeving. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om vanaf maandag 8 mei 07:00 uur niet meer te parkeren in de parkeervakken bij de grote bomen.

Hoge Ham

Maandag 15 mei wordt vanaf 13:00 uur ook voor circa 3 weken de Hoge Ham ter hoogte van huisnummer 168 afgesloten. Het plateau ter hoogte van de Minister Ruys de Beerenbrouckstraat wordt afgesloten, zodat we hier de nieuwe riolen op de bestaande riolen in de Hoge Ham kunnen aansluiten.

Omleiding

Tijdens de afsluiting van de Hoge Ham wordt het doorgaande verkeer omgeleid via de Minister Goselinglaan en de Biezen. Het eenrichtingsverkeer in de Biezen wordt tijdelijk omgedraaid.

Werkzaamheden

We gaan de verhardingen opbreken, beplanting rooien, het vuilwaterriool vervangen en een nieuw infiltratieriool aanleggen om het regenwater te infiltreren. Daarna brengen we opnieuw bestrating aan.