Logo van Gemeente Dongen

Afspraak maken

De gemeente Dongen werkt volledig op afspraak. Voor het ophalen van een eerder aangevraagd paspoort, rijbewijs of ID-kaart of voor de aangifte van verloren en gevonden voorwerpen kunt u tijdens openingstijden zonder afspraak terecht. 

Probeer het eerst online

Veel zaken kunt u online regelen:

Daarnaast vragen wij u alleen een afspraak te maken voor het vernieuwen van uw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort wanneer deze binnen drie weken verloopt. Wanneer u voor de eerste keer een rijbewijs aan wilt vragen kunt u ook een afspraak maken.

Inzien ruimtelijke plannen

Alle vergunningen kunt u inzien. Stuur hiervoor een e-mail naar vergunningenhandhaving@dongen.nl. Dan sturen wij de stukken toe. 

Online afspraak maken

Klik op de groene button 'Afspraak maken' op deze pagina om een afspraak te maken in het online afsprakensysteem. 

Let op: maak altijd één afspraak voor één persoon. Wilt u ook zaken regelen voor anderen, bijvoorbeeld voor gezinsleden? Plan dan voor ieder gezinslid een losse afspraak.

Het is op dit moment erg druk bij Burgerzaken. Het kan langer duren voordat u een afspraak in kan plannen dan dat u van ons gewend bent. Regel uw zaken zoveel mogelijk online en maak twee tot drie weken voor het verlopen van uw reisdocument of rijbewijs pas een afspraak.