Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Afspraak maken

Tot en met 6 april is de dienstverlening aangepast in verband met de maatregelen tegen het Coronavirus. Probeer een afspaak uit te stellen. Bespreek de mogelijkheden door digitaal of telefonisch contact met ons op te nemen.

Voor al uw vragen is de gemeente Dongen bereikbaar via:
- telefoonnummer 14 0162
- e-mail info@dongen.nl
- WhatsApp: 06 - 22446719
- Facebook Messenger

Burgerzaken
Fysiek bezoek is mogelijk in spoedgevallen en op afspraak. Voor dringende vragen over identiteitsbewijzen, rijbewijzen, verhuizingen, geboorten, overlijden en huwelijken/geregistreerd partnerschappen kunt u het best een e-mail sturen naar burgerzaken@dongen.nl.

Ligt er een reisdocument voor u klaar om opgehaald te worden? Dit stellen we zo veel mogelijk uit. Documenten worden door ons 3 maanden bewaard alvorens ze teruggezonden worden naar de producent. Wanneer het huidige document nog even geldig is, is er geen haast bij het ophalen. Indien dit wel het geval is kunt u aanbellen en aangeven dat uw huidige document verloopt of is verlopen, de deur zal dan worden open gedaan en het document wordt uitgereikt. Neem bij twijfel gerust contact met ons op. 

Inzien ruimtelijke plannen
Balie Bouwen, Wonen en Milieu is alleen geopend op afspraak. Kom dus alleen langs als u een afspraak heeft. Heeft u vragen over ruimtelijke plannen en kan dit ook digitaal? Stuur dan een e-mail naar info@dongen.nl.