Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Afspraak maken

De gemeente Dongen werkt volledig op afspraak. Als u op de groene knop klikt, komt u uit in ons digitale afsprakensysteem. De keuzevelden helpen u vervolgens om voor het juiste product een afspraak te maken. Staat het product dat u zoekt niet in het overzicht of hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Voor het ophalen van een eerder aangevraagd paspoort, rijbewijs of ID-kaart of voor de aangifte van verloren en gevonden voorwerpen kunt u tijdens openingstijden zonder afspraak terecht. 

Probeer het eerst online

Veel zaken kunt u online regelen, zoals een verhuizing doorgeven, een uittreksel of akte aanvragen of het aanvragen van een keuring voor uw rijbewijs. Om contact met ons op te nemen hoeft u niet langs te komen. U kunt een e-mail sturen naar info@dongen.nl, een WhatsAppje naar 06 22 44 67 19 of u kunt bellen naar 14 0162. 

Inzien ruimtelijke plannen

Balie Bouwen, Wonen en Milieu is alleen geopend op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op via bovenstaande contactgevens. Heeft u vragen over ruimtelijke plannen en kan dit ook digitaal? Stuur dan een e-mail naar info@dongen.nl.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Om verspreiding van het virus te voorkomen verzoeken wij u alleen naar uw afspraak te komen. Tenzij het noodzakelijk is dat er iemand bij is. Kom op tijd naar uw afspraak, maar niet eerder dan 5 minuten vóór het afgesproken tijdstip. Houd ook binnen in het gemeentehuis 1,5 meter afstand van personeel en andere bezoekers. Blijf thuis als u klachten heeft zoals niezen, hoesten, koorts of benauwdheid.

Online afspraak maken

Klik op de groene button om een afspraak te maken in het online afsprakensysteem.