Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Contact en openingstijden

In verband met het coronavirus hebben wij aangepaste dienstverlening. Kom alleen langs als u een afspraak heeft. Een afspraak maken kan digitaal via deze pagina. Milieustraat De Coolhof is geopend volgens reguliere openingstijden tijdens de coronacrisis. 

Neem contact met ons op

  • e-mail naar info@dongen.nl of stuur een brief naar: Postbus 10153, 5100 GE Dongen.
  • e-mail naar burgerzaken@dongen.nl bij dringende vragen over identiteitsbewijzen, rijbewijzen, verhuizingen, geboorten, overlijden en huwelijken/geregistreerd partnerschappen
  • bel naar 14 0162 tijdens openingstijden. Vanuit het buitenland belt u naar +31162-383200.
  • stuur een WhatsAppje naar 06 - 22446719. Wij beantwoorden dit tijdens openingstijden. Stuur geen gevoelige informatie zoals uw BSN-nummer. 
  • stuur een bericht via Facebook Messenger.

Ligt er een reisdocument voor u klaar om opgehaald te worden?

Dit stellen we zo veel mogelijk uit. Documenten worden 3 maanden bewaard. Wanneer het huidige document nog even geldig is, is er geen haast bij het ophalen. Indien dit wel het geval is kunt u aanbellen tijdens openingstijden, de deur zal dan worden open gedaan. Een afspraak voor het ophalen is niet nodig. Neem bij twijfel even contact met ons op.

Inzien ruimtelijke plannen

Balie Bouwen, Wonen en Milieu is alleen geopend op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op via bovenstaande contactgevens. Heeft u vragen over ruimtelijke plannen en kan dit ook digitaal? Stuur dan een e-mail naar info@dongen.nl. 

Online afspraak maken

Probeer het eerst online

Veel zaken kunt u online regelen, zoals een verhuizing doorgeven, een uittreksel of akte aanvragen of het aanvragen van een keuring voor uw rijbewijs. Om contact met ons op te nemen hoeft u niet langs te komen. Kijk hierboven voor de contactgegevens. 

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Om verspreiding van het virus te voorkomen verzoeken wij u alleen naar uw afspraak te komen. Tenzij het noodzakelijk is dat er iemand bij is. Kom op tijd naar uw afspraak, maar niet eerder dan 5 minuten vóór het afgesproken tijdstip. Om het gemeentehuis binnen te komen kunt u aanbellen bij de houten zuil aan de voorzijde, u wordt dan binnengelaten. Houd ook binnen in het gemeentehuis 1,5 meter afstand van personeel en andere bezoekers. Blijf thuis als u klachten heeft zoals niezen, hoesten, koorts of benauwdheid.

Klik op de groene button om een afspraak te maken in het online afsprakensysteem. 

Openingstijden

Maandag 8.30 tot 17.00 uur
Dinsdag 8.30 tot 17.00 uur
Woensdag 8.30 tot 17.00 uur
Donderdag 8.30 tot 17.00 uur *voorlopig geen avondopenstelling
Vrijdag 8.30 tot 12.30 uur

Wilt u iets melden of heeft u vragen over uw buurt? Ga dan naar de pagina Melding doen.
Bent u ontevreden of onze service? Vul dan het online klachtenformulier in.
Heeft u een voorwerp gevonden of bent u iets verloren? Kijk dan op de pagina Gevonden of verloren voorwerpen.

De Entree

In verband met het coronavirus hebben wij aangepaste dienstverlening. Heeft u geen afspraak? Kom dan niet langs. Bespreek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Contact

E-mail: entree@dongen.nl
Telefoonnummer: 14 0162 (+31162-383200 vanuit het buitenland)
Bezoekadres: Hoge Ham 104, Dongen

Website: entree.dongen.nl

Openingstijden

Maandag8.30 tot 17.00 uur
Dinsdag8.30 tot 17.00 uur
Woensdag8.30 tot 17.00 uur
Donderdag8.30 tot 17.00 uur
Vrijdag8.30 tot 12.30 uur

Milieustraat De Coolhof

Bezoekadres: De Hak 16, Dongen

LET OP: milieustraat De Coolhof is alleen bedoeld voor inwoners van de gemeente Dongen. Hierop wordt gecontroleerd. Als blijkt dat u geen inwoner bent van gemeente Dongen wordt u verzocht naar de milieustraat te gaan van uw eigen gemeente. Is deze gesloten? Neem dan contact met hen op. 

U heeft alleen toegang tot de milieustraat met een auto. Het is niet mogelijk om op een andere manier de milieustraat te betreden om een eventuele rij te vermijden. 

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag
10.00 - 12.00 uur en 13.30 - 15.30 uur

Zaterdag
9.00 - 16.00 uur

In verband met het coronvirus zijn de benodigde veiligheidsmaatregelen getroffen. Lees meer.