Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Evenementen

Informatie over activiteiten en evenementen in de gemeente Dongen vindt u op de website www.verrassend-dongen.nl. Dit is dé plek waar u informatie vindt op het gebied van recreatie, cultuur, overnachtingsmogelijkheden, eet- en drinkgelegenheden, evenementen en arrangementen. De website wordt bijgehouden door UITpunt Dongen.

Evenement organiseren

Wilt u zelf een evenement organiseren? Dan heeft u misschien een evenementenvergunning nodig. Soms is een melding voldoende. Voor een feest op privéterrein, zoals een jubileum- of een huwelijksviering, is geen evenementenvergunning of melding nodig.

Publiciteit

Voor de promotie van uw evenement kunt u terecht bij het UITpunt Dongen. U kunt uw evenement aanmelden voor de website van het UITpunt en/of voor DongenTV. DongenTV is een digitaal informatienetwerk. Op verschillende plekken in Dongen (De Vennen, De Cammeleur, De Salamander, Bibliotheek Theek 5) wordt nieuws op digitale schermen getoond. Dit is het nieuws van bovengenoemde organisaties. Maar daarnaast is er ook ruimte voor uw evenement.

Meer informatie over mijn evenement op:

Reclame en flyeren

Informatie over reclame en flyeren in de gemeente Dongen.