Logo van Gemeente Dongen

Trouwambtenaar Iris Hovens

Trouwen is leuk! Het is een dag dat jullie, ten overstaande van jullie familie en vrienden 'ja' zeggen tegen elkaar. Graag maak ik daar samen met jullie een leuke en spontane dag van waar jullie met veel plezier op terugkijken. Samen een herinnering maken voor de rest van jullie leven die gedeeld wordt met familie en vrienden.

Mijn naam is Iris Hovens (1983) en ik ben in 2018 benoemd als trouwambtenaar van de burgerlijke stand.  Samen met het bruidspaar wil ik er graag een bijzonder moment van maken. Ik ga graag vooraf met jullie in gesprek om kennis te maken, leuke gebeurtenissen op te halen, jullie wensen te bespreken én om een indruk te krijgen van de sfeer die jullie willen neerzetten. Het gesprek is de basis voor mijn speech en zorgt voor input voor een persoonlijke toespraak.  Mochten jullie bepaalde wensen hebben dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

Vergeet niet te genieten van de voorbereidingen, die zijn super leuk en zorgen ervoor dat de stemming er goed in zit! Wie weet zie ik jullie op de door jullie gekozen locatie en gaan we samen een mooi moment beleven.

Iris Hovens