Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Wegwerkzaamheden

Op deze pagina vindt u informatie over wegwerkzaamheden in de gemeente Dongen. Tijdens de werkzaamheden is er sprake van enige verkeershinder. Er wordt alles aan gedaan om de overlast tot een minimum te beperken. Voor alle werkzaamheden geldt dat weersomstandigheden kunnen leiden tot wijzigingen in de planning.

Overzicht Dongen

24 september tot 8 november 2018

Groot onderhoud Hoefweg. In verband met wortelopdruk worden de klinkers uit de rijbaan gehaald, de wortels van de bomen verwijderd en de gereinigde klinkers weer terug geplaatst. De openbare verlichting wordt vervangen door duurzame LED-verlichting. Tijdens de werkzaamheden wordt een omleidingsroute ingesteld via de Vogelenzangweg en de Gemeentenweg. Woningen en bedrijven aan de Hoefweg blijven bereikbaar. Communicatie over de werkzaamheden heeft plaats via WhatsApp. Lees hier de instructie voor het aanmelden. Meer informatie over de werkzaamheden is verkrijgbaar bij Ruud Jansen, team Realisatie, telefoonnummer: 14 0162, e-mail: ruud.jansen@dongen.nl  

25 september tot en met 9 november 2018

Werkzaamheden fietspaden Klein Dongenseweg en Procureurweg. Beide fietspaden worden geasfalteerd en verbreed naar drie meter. Klik hier voor meer informatie.

2 oktober tot en met 9 november 2018

Binnen twee jaar krijgt het gebied Dr. Willem Dreeslaan, Looiershof, Wilhelminaplein, Nieuwstraat en Park Vredeoord een nieuw gezicht. Van dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 9 november worden de eerste werkzaamheden aan de Dr. Willem Dreeslaan uitgevoerd. Klik hier voor meer informatie.

Werk aan de weg in Noord-Brabant

Op de website van Haal meer uit de weg staat waar in Brabant wegwerkzaamheden zijn en welke grote evenementen voor eventuele overlast kunnen zorgen.