Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Wegwerkzaamheden

Op deze pagina vindt u informatie over wegwerkzaamheden in de gemeente Dongen. Tijdens de werkzaamheden is er sprake van enige verkeershinder. Er wordt alles aan gedaan om de overlast tot een minimum te beperken. Voor alle werkzaamheden geldt dat weersomstandigheden kunnen leiden tot wijzigingen in de planning.

Overzicht Dongen

Aanleg Groene Long Beljaart

Halverwege januari 2019 zijn de werkzaamheden gestart tussen de Hamsesticht en de Achterhuizensticht voor de inrichting van een groene zone. In deze zogeheten 'Groene Long' leggen we een waterpartij, vlonder, brug en beplanting aan. Het ontwerp van de Groene Long is gemaakt in samenwerking met een werkgroep van bewoners en wijkraad De Beljaart. Het gaat om de aanleg van het eerste deel van de Groene Long. De volgende fase richting de Hoge Ham wordt opgepakt zodra het grootste deel van de nieuwbouwwoningen is opgeleverd. Die fase krijgt een het karakter van een park met wandelpaden, bloemrijke graslanden en plukroutes met fruitbomen- en struiken.

Wij informeren omwonenden, weggebruikers en andere ge├»nteresseerden via WhatsApp. Voeg telefoonnummer 06 15237440 toe en meld je aan om updates te ontvangen en vragen te stellen. Lees hier meer informatie over deze service.

Werkzaamheden in het centrumgebied

Alle informatie rondom de werkzaamheden in het centrum kunt u hier lezen.

Rioolwerkzaamheden Sterrebos

Vanaf half maart wordt de riolering vervangen en de bestrating vernieuwd aan de Sterrebos. Ook worden de huidige lichtmasten vervangen door nieuwe masten met LED-verlichting. We verwachten dat de werkzaamheden 12 weken duren.Wij informeren omwonenden, weggebruikers en andere ge├»nteresseerden via WhatsApp. Voeg telefoonnummer 06 15237440 toe en meld je aan om updates te ontvangen en vragen te stellen. Lees hier meer informatie over deze service.

Werkzaamheden Dongen-Vaart

In de dorpskern Dongen-Vaart staat de komende maanden veel te gebeuren. Basisschool St. Agnes wordt gesloopt, er wordt een nieuw Integraal Kindcentrum (IKC) geopend, er komt een openbaar dorpsplein en de Vaartweg en de Meester Janssenweg worden gedeeltelijk opgeknapt. Meer informatie over de werkzaamheden en de planning lees je hier.

Wij informeren omwonenden, weggebruikers en andere ge├»nteresseerden via WhatsApp. Voeg telefoonnummer 06 11120925 toe en meld je aan om updates te ontvangen en vragen te stellen. Lees hier meer informatie over deze service.

Werk aan de weg in Brabant

Op deze website staat waar in Brabant wegwerkzaamheden zijn en welke grote evenementen voor eventuele overlast kunnen zorgen.