Logo van Gemeente Dongen

Dongen Werkt!

Heeft u als werkgever behoefte aan goede medewerkers? Wilt u uw vacatures op een maatschappelijk verantwoorde manier invullen met werkzoekenden met de juiste kwaliteiten, of wilt u juist iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden? Dan kunt u contact opnemen met Dongen Werkt!

Werkwijze

Wij selecteren kosteloos en vrijblijvend kandidaten uit ons bestand van gemotiveerde werkzoekenden. Wij kunnen u daarnaast ook informeren over de mogelijkheden aangaande proefplaatsingen, werkervaringsplaatsen, mogelijke ondersteunende maatregelen en subsidies. Ons doel is een duurzame relatie met u, maar ook tussen werkgevers en kandidaten.

Werkgeverservicepunt Midden-Brabant

Dongen Werkt maakt onderdeel uit van het Werkgeverservicepunt (WSP) Midden-Brabant. WSP helpt u bij het versterken van uw bedrijf. Dat doen we door u te adviseren, te ondersteunen en te voorzien van passende werknemers. 

WSP Midden-Brabant is een samenwerking tussen UWV, gemeenten en Sociale Werkbedrijven in de arbeidsmarktregio Midden-Brabant.

Wij ondersteunen werkgevers die personeel zoeken of vragen hebben over de arbeidsmarkt en de bijbehorende wet- en regelgeving. We helpen deze werkgevers snel, deskundig en kosteloos met precies dié informatie en begeleiding die ze nodig hebben. Als publieke organisatie willen wij werkgevers in de regio bovendien inspireren tot sociaal ondernemen. Zo versterken we samen de regionale arbeidsmarkt en economie.

Als kloppend hart van werkgevend Brabant helpen wij u om nóg meer uit uw onderneming te halen. Dat doen we door u kosteloos te adviseren en te ondersteunen.

Diensten van Werkgeverservicepunt Midden-Brabant

Als werkgever kunt u bij ons terecht voor:

  • de werving en selectie van personeel
  • de begeleiding van nieuwe werknemers op de werkvloer
  • informatie en advies over het aanstellen en ontslaan van personeel
  • informatie over andere wet- en regelgeving

Contact

Dongen Werkt! maakt graag een vrijblijvende afspraak met u om bovenstaande mogelijkheden te bespreken en nader toe te lichten. De consulenten van Dongen Werkt! kunt u bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente Dongen: 14 0162 of per mail via dongenwerkt@dongen.nl