Ga naar de inhoud
Logo van Gemeente Dongen

Dongen Werkt!

Heeft u als werkgever behoefte aan goede medewerkers? Wilt u uw vacatures op een maatschappelijk verantwoorde manier invullen met werkzoekenden met de juiste kwaliteiten, of wilt u juist iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans bieden? Dan kunt u contact opnemen met Dongen Werkt!

Werkwijze

Wij selecteren kosteloos en vrijblijvend kandidaten uit ons bestand van gemotiveerde werkzoekenden. Wij kunnen u daarnaast ook informeren over de mogelijkheden aangaande proefplaatsingen, werkervaringsplaatsen, mogelijke ondersteunende maatregelen en subsidies. Ons doel is een duurzame relatie met u, maar ook tussen werkgevers en kandidaten.

Regio Midden-Brabant

Op het moment dat er binnen de gemeente Dongen geen geschikte kandidaten zijn, kunnen wij uw vraag desgewenst uitzetten in de regio-gemeenten waarmee wij samenwerken. Op deze manier proberen wij zowel de werkgevers binnen Dongen te bedienen als onze uitkeringsgerechtigden.

Contact

Dongen Werkt! maakt graag een vrijblijvende afspraak met u om bovenstaande mogelijkheden te bespreken en nader toe te lichten. De consulenten van Dongen Werkt! kunt u bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente Dongen: 14 0162 of per mail via dongenwerkt@dongen.nl