Logo van Gemeente Dongen

Whatsapp verzendlijsten

Om inwoners sneller, frequenter en meer digitaal over werkzaamheden in de openbare ruimte te informeren maken wij gebruik van een WhatsApp verzendlijst. Hiermee kunnen wij herhaald naar iedereen die zich heeft aangemeld berichten verzenden. Een eventuele reactie is vervolgens alleen zichtbaar voor ons. Het gaat dus niet om een WhatsApp groep, maar een WhatsApp verzendlijst.

Wegwerkzaamheden

Wanneer wij gebruik maken van WhatsApp bij een project krijg je, als omwonende, bij de start van het project een informatiebrief en uitleg over de Whatsapp verzendlijst. Op dit moment informeren wij omwonenden, weggebruikers en overige ge├»nteresseerden bij diverse werkzaamheden in de openbare ruimte via Whatsapp. 

Goed om te weten

  • De gemeente maakt gebruik van een WhatsApp verzendlijst. Uw gegevens (zoals naam en telefoonnummer) zijn niet voor de andere leden van deze verzendlijst zichtbaar.
  • De verzendlijst en de gegevens worden door de gemeente alleen gebruikt voor communicatie over dit project en worden daarna gewist.
  • Via WhatsApp delen we enkel informatie over het project en geen vertrouwelijke informatie, persoonlijke informatie of persoonsgegevens.
  • Reacties die u via WhatsApp geeft op de door de gemeente verzonden berichten zijn alleen zichtbaar voor de gemeente (beheerder van de verzendlijst) en niet voor de andere leden van de verzendlijst. Het is dus geen WhatsApp groep, maar een WhatsApp verzendlijst.
  • Via dit WhatsApp nummer zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 - 17.00 uur. De gemeente probeert uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Instructie

1. Voeg een nieuw contact toe.

2. Geef het contact een voor u logische naam.
(Bijvoorbeeld: Voornaam: Herinrichting, Achternaam: Vaartweg, Bedrijf: Gemeente Dongen).

3. Voeg het telefoonnummer, dat in de informatiebrief wordt genoemd, toe aan dit nieuwe contact en sla het op. Het telefoonnummer kan per project verschillen.

4. Stuur nu uw straatnaam, huisnummer en naam van het project naar dit contact.

5. U ontvangt van ons een bevestiging en daarmee bent u aangemeld. U ontvangt nu updates.