Logo van Gemeente Dongen

Trouwambtenaar Desiree Vermeulen

Wauw! Jullie gaan trouwen! Een bijzonder moment in jullie leven. Deze dag staat in het teken van liefde en geluk. Een dag waaraan je jaren erna nog terugdenkt. Aan de verschillende mooie momenten; het aantrekken van de trouwjurk, vol trots onderweg zijn naar je aanstaande, elkaar voor de eerste keer weer zien, je directe naasten ontroerd door jullie (liefdes)verhaal en het officiële ja-woord geven aan elkaar. Het maakt mij dan ook trots wanneer ik met jullie mag zoeken naar woorden om deze dag te laten stralen.

Mijn naam is Desiree Vermeulen (1987). In 2019 ben ik benoemd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Dongen. Spontaniteit, empathie en enthousiasme zijn eigenschappen die mij tekenen. Het geeft mij energie wanneer ik het geluk van mensen zie en niets is er mooier dan het delen van dit geluk. Ik vind het dan ook een voorrecht om hier een steentje aan bij te dragen.

Wat mij fantastisch lijkt, is om jullie mee te helpen om deze dag één van de mooiste dagen in jullie leven te maken. Samen met jullie maken we de ceremonie er één om nooit te vergeten, die helemaal past bij jullie als persoon.