Logo van Gemeente Dongen

Trouwambtenaar Teun Aarden

"Er zijn meer dan 8 miljard mensen op de wereld, meer dan 17 miljoen Nederlanders en tussen al die mensen hebben jullie, juist elkaar gevonden!" 

Jullie hebben voor elkaar gekozen, gekozen om tegen elkaar het ja-woord uit te spreken. En deze ‘JA’ zal de mooiste worden die jullie ooit gefluisterd, uitgesproken of geschreeuwd hebben.

Nu staan jullie aan de vooravond van jullie mooiste dag, jullie trouwdag. Het is voor mij een grote eer om bij jullie mooiste ‘JA’ ooit aanwezig te zijn.

Graag maak ik van jullie unieke dag een nog persoonlijkere en onvergetelijkere dag, met een ceremonie, die vrolijk, romantisch, luchtig, uniek, humoristisch, maar ook serieus of plechtig gaat zijn. Dit trouwmoment creëer ik samen met en speciaal voor jullie. Formeel als het moet in de voordracht, maar zeker ook fris, energiek en ontspannen.

Het belangrijkste bij de keuze van jullie trouwambtenaar is ‘de klik’ en daarom ontmoet ik jullie graag om samen deze ‘klik’ te ervaren.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek gaan we samen op zoek naar die mooie, lieve, fijne, maar ook hilarische en soms gênante momenten die jullie samen hebben meegemaakt. Samen bekijken we de mogelijkheden en kansen om van jullie trouwceremonie ook ècht jullie moment te maken.

Met behulp van jullie bijzondere verhalen maak ik een onvergetelijke toespraak vol herkenning, humor, warmte, interactie waarbij jullie vol trots in het middelpunt van de belangstelling staan. Het is mijn eer om van jullie trouwdag een onvergetelijke mooie dag te maken waarop jullie nog lang en met een top gevoel op terug zullen kijken.

Mijn naam is Teun Aarden (1991) in het dagelijks leven werkzaam als freelance presentator en communicatie-professional. In 2019 is een jongensdroom uitgekomen, sindsdien ben ik werkzaam als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij de gemeente Dongen

Ik kijk ernaar uit om bij jullie allermooiste ‘JA’ te zijn.