Logo van Gemeente Dongen

Trouwambtenaar Jelmer Vreeswijk

Jullie zeggen ‘JA!’ tegen de liefde en gaan trouwen, gefeliciteerd! Jullie denken na over hoe je deze dag onvergetelijk kan maken. Er moet veel worden geregeld, maar op de dag zelf willen jullie vooral de liefde voor elkaar vieren in het bijzijn van mensen die jullie dierbaar zijn.

Het is aan mij de eer om samen met jullie te kijken naar de invulling van de trouwceremonie, afgestemd op jullie wensen. De trouwceremonie is niet enkel het ‘officiële deel’ van jullie dag; het is veel meer dan dat! Het is hét moment om jullie mee te nemen in jullie persoonlijke liefdesverhaal, de leukste en/of mooiste anekdotes te vertellen en jullie hart voor elkaar opnieuw sneller te laten kloppen. 

Mijn naam is Jelmer Vreeswijk (1993) en sinds 2022 ben ik als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand verbonden aan de gemeente Dongen. In het dagelijks leven werk ik binnen het sociaal domein. Ik zou mijzelf het best omschrijven als enthousiast, nieuwsgierig, betrokken en iemand met gevoel voor humor. Deze eigenschappen zet ik graag in om jullie tijdens de huwelijksceremonie toe te spreken op een manier die bij jullie past, om jullie vervolgens in het echt te verbinden als (huwelijks)partners!  

Graag ontmoet ik jullie tijdens een persoonlijk gesprek, waarbij ik uitgebreid de tijd neem om jullie beter te leren kennen en we samen in gesprek gaan over één van de mooiste dagen van jullie leven.