Logo van Gemeente Dongen

Kabels en leidingen

Voor de werkzaamheden van het aanleggen, in stand houden of opruimen van kabels en/of leidingen dient eerst toestemming gevraagd te worden. 

Toestemming nodig

Voordat uw bedrijf begint met werkzaamheden aan kabels, leidingen of kasten, dient u altijd toestemming te hebben van de gemeente. NUTS- en Telecombedrijven kunnen de aanvraag via de website van MOOR werkt indienen. U heeft hiervoor een inlogaccount nodig. Indien u nog geen account heeft kunt u die aanvragen via de website van MOOR werkt.
Bij de aanvraag bent u verplicht om tekeningen(tracĂ©) in pdf-formaat, bij te voegen. Indien u een aanvraag indient "in opdracht van" dient er ook een machtiging te worden bijgevoegd.

Verkeersmaatregelen

Bij een gedeeltelijke of volledige wegafsluiting bent u verplicht om bij de aanvraag een tekening met verkeersmaatregelen mee te sturen. De verkeersmaatregelen moeten voldoen aan de CROW publicatie 96b (en/of 96a). 

Calamiteiten

Calamiteiten kunt u achteraf via de website van MOOR werkt melden. Ook hier bent u verplicht een tekening of foto van de locatie van de calamiteit mee te sturen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het team Vergunning, toezicht en handhaving via info@dongen.nl of telefoonnummer 14 0162.