Logo van Gemeente Dongen

Landelijke Opschoondag zaterdag 23 maart 2024

Kom ook in actie en help mee door zwerfafval op te ruimen op zaterdag 23 maart tijdens de Landelijke Opschoondag.  

Opschoonacties tijdens de Landelijke Opschoondag

Gemeente Dongen wil samen met zo veel mogelijk inwoners, de straat op gaan om de buurt zwerfafvalvrij te maken! Het levert een schone en opgeruimde buurt op. Dat willen we toch allemaal? 

Wie kan er mee doen aan de Landelijke Opschoondag?

Iedereen kan meedoen en zich aanmelden. Neem dus gerust je gezinsleden, buurtgenoten of sportmaatjes mee. Je kan individueel of samen met een groep (bijv. buurtgenoten, collega's of vrienden) in actie komen. Iedereen is welkom. 

Aanmelden

Wil jij ook helpen en een steentje bijdragen aan een zwerfafvalvrije buurt? Fijn en goed dat je wilt helpen! Aanmelden kan via het online aanmeldformulier. De gemeente Dongen zorgt voor de benodigde opschoonmaterialen. Zoals vuilniszakken en een grijper. Zo kan iedereen zorgeloos aan de slag! 

Als dank een aardbeienplantje 

Alle deelnemers die tijdens de Landelijke opschoondag een zak vol met zwerfafval inleveren bij milieustraat de Coolhof krijgen als dank voor de inzet een aardbeienplantje. 
Milieustraat de Coolhof is op zaterdag 23 maart geopend tot 15.30 uur. Adres van de Coolhof: De Hak 16, 5107 RG Dongen. De aardbeien plantjes zijn op te halen zolang de voorraad strekt