Logo van Gemeente Dongen

Verordeningen, beleid en aanbestedingen

De gemeenteraad van Dongen stelt verordeningen vast. Deze bevatten regelgeving over gemeentelijke aangelegenheden. Sommige verordeningen (bijvoorbeeld de Algemene Plaatselijke Verordening) roepen verplichtingen voor burgers in het leven. Aan andere, zoals de subsidieverordening, kunnen rechten worden ontleend.

Bekijken

In het digitale gemeenteblad maken we de verordeningen bekend. Na publicatie kunt u de verordeningen inzien via de website overheid.nl.

E-mailservice

Wilt u officiƫle berichten of bekendmakingen over uw buurt via e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de e-mailservice van overheid.nl voor berichten over uw buurt. U krijgt dan informatie toegestuurd over bijvoorbeeld bestemmingsplannen, vergunningen, inspraak, verordeningen en verkeersbesluiten.

Aanbestedingen

De gemeente is bij het inkopen van levering, diensten en werk gebonden aan (Europese) aanbestedingsregels. Opdrachten met een geschatte waarde boven de Europese aanbestedingsdrempels besteedt de gemeente (volgens de regels) Europees aan. Op overheid.nl leest u het Inkoop- en Aanbestedingsbeleid van de gemeente Dongen. Ook heeft de gemeente Dongen Algemene Inkoopvoorwaarden