Logo van Gemeente Dongen

Sportaccommodaties

De gemeente beheert verschillende sportaccommodaties in de gemeente Dongen: sporthal De Salamander en 3 gymnastiekzalen; De Otterdonk, De Gaasjes en De Wiel. Vooral sportverenigingen en scholen gebruiken deze accommodaties. Ook particulieren en bedrijven kunnen ze huren. Op nationale feestdagen zijn de gebouwen in principe gesloten.

Zwembad

Dongen heeft een Sport- en Gezondheidscentrum bestaande uit een zwemgedeelte, fitness, sauna en paramedisch centrum. Voor informatie over openingstijden en gebruik kunt u contact opnemen met Sport- en Gezondheidscentrum de Vennen via telefoonnummer 0162- 319999 of bezoek de website www.vennen.nl.

Reserveren sporthal en gymzalen

Voor het gebruik en verhuur van de sporthal en gymnastiekzalen kunt u contact opnemen met De Vennen via telefoonnummer 0162-319999 of e-mailen naar salamander@vennen.nl.

Gebruikersvoorwaarden

In de algemene gebruikersvoorwaarden (pdf) staan de regels waar u zich als gebruiker van gemeentelijke sportaccommodaties aan moet houden. Gelden er andere voorwaarden? Dan nemen wij contact met u op. Tijdens het gebruik van de accommodatie bent u als huurder aansprakelijk voor eventuele schade.