Logo van Gemeente Dongen

Trouwambtenaar Bernadette Klerx

Jullie gaan trouwen. Wat mooi! Graag feliciteer ik jullie hiermee.

Jullie hebben besloten om samen verder door het leven te gaan. Een heel belangrijke stap en daar hoort natuurlijk een fantastisch mooie dag bij. En dat kan alleen maar als die dag helemaal perfect is. Jullie zijn uniek, dus jullie trouwdag moet dat ook zijn. Dat bijzondere moment waarop je elkaar het ja-woord geeft,  in het bijzijn van familie en vrienden, moet een moment zijn waaraan je nog vaak met een goed gevoel terugdenkt.

Sinds november 2016 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand in de gemeente Dongen. En daarmee is voor mij ook een wens in vervulling gegaan. Want ik vind het super als ik een bijdrage kan leveren aan zo’n belangrijke dag in het leven van twee mensen. Dat voelt voor mij echt als een cadeautje. 
Willen jullie een huwelijksceremonie met veel humor of liever wat meer traditioneel, uitbundig of juist bescheiden en intiem, of een combinatie hiervan? Ik pas me helemaal aan jullie wensen aan. Het is tenslotte jullie dag met jullie in de hoofdrol.

Van tevoren kom ik graag langs om jullie in een persoonlijk gesprek beter te leren kennen en de wensen te vernemen. Samen kunnen we er dan een mooie en vooral bijzondere dag van maken op een van de prachtige trouwlocaties in de gemeente Dongen.

Graag tot ziens. 

Bernadette Klerx