Logo van Gemeente Dongen

Evenementen

Informatie over activiteiten en evenementen in de gemeente Dongen vind je op www.bezoekdelangstraat.nl. Op deze website staat informatie op het gebied van recreatie, cultuur, overnachtingsmogelijkheden, eet- en drinkgelegenheden, evenementen en arrangementen. De website wordt beheerd door Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat. Het RBT verzorgt de gebiedsmarketing voor de gemeenten Dongen, Heusden, Loon op Zand en Waalwijk.

Evenement organiseren

Wil je zelf een evenement organiseren? Dan heb je misschien een evenementenvergunning nodig. Soms is een melding voldoende. Voor een feest op priv├ęterrein, zoals een jubileum- of een huwelijksviering, is geen evenementenvergunning of melding nodig.

Publiciteit

Voor de promotie van uw evenement kun je terecht bij het RBT De Langstraat. Vul dan het formulier in op deze pagina. De redactie checkt of alles voldoet aan de voorwaarden en plaatst het evenement binnen drie werkdagen in de online agenda. Je evenement wordt dan ook geplaatst in de Uitagenda van VisitBrabant.

De belangrijkste voorwaarden zijn dat het evenement in De Langstraat plaatsvindt en voor een brede doelgroep interessant is. Evenementen met een religieus of politiek karakter, competitieschema's en verenigingsactiviteiten worden niet opgenomen. Neem bij vragen gerust contact op via info@rbtdelangstraat.nl of 085-0068763.

Reclame en flyeren

Informatie over reclame en flyeren in de gemeente Dongen.